KIINTEISTÖT

Nauti valikoimasta Kiinteistövalokuvausprojektejamme

Haluaisitko vastaavia lopputuloksia omalle kiinteistöllesi tai yrityksellesi?
Tutustu tarjoamiimme valokuvapalveluihin Helsingissä ja lähialueilla tai ota yhteyttä jo tänään.

Tavoite: valoisuuden vangitseminen

Meillä oli ilo valokuvata tämä upea huvila Degerbyssä Airbnb-isännälle. Päämäärämme oli korostaa sen luonnollista valoisuutta, ominaisuutta, joka houkuttelee vierailijoita ja rohkaisee varauksia.

Tavoite: kodikkuuden korostaminen

Houkuttelevatko nämä valokuvat sinua ottamaan muutaman vapaapäivän, uppoutumaan luontoon ja rentoutumaan viihtyisässä, rustiikkisessa huvilassa takan äärellä? Juuri se on tunnelma, jonka pyrimme vangitsemaan kuvatessamme tätä kutsuvaa lepopaikkaa Saunamäessä.

Tavoite: tilan esittely

Asunnon avaruuden esittäminen voi olla ratkaisevaa houkutellessa potentiaalisia ilmoituksia selaavia asiakkaita. Teimme tämän Helsingin keskustassa sijaitsevalle pitkäaikaiseen vuokraukseen tarkoitetulle huoneistolle.

Tavoite: valoisuuden ja kauniin maiseman esittely

Tämän huvilan omistaja, joka on listattu Booking.comissa ja Airbnb:ssä, haki tasapainoista joukkoa kuvia, jotka esittelevät yhtä lailla kirkkaat, houkuttelevat sisätilat ja henkeäsalpaavat ympäristöt. Drone-lennokin ilmanäkymän käyttäminen oli täydellinen tapa korostaa alueen kauneutta potentiaalisille vieraille.

Tavoite: upean ulkopuolen vangitseminen

Drooneista puhuessamme, ne mahdollistivat huomiomme kiinnittämisen tämän helmen näkyvimpiin piirteisiin: huvilan laajaan kokoon, sen vihreään ympäristöön ja ainutlaatuiseen uima-altaaseen vieraille – harvinaisuus tässä osassa Suomea.

Onko sinulla kiinteistö, jonka vahvuuksia haluaisit korostaa houkutellaksesi enemmän varauksia tai kiinnostusta mahdollisilta ostajilta? Ota meihin yhteyttä numeroon +358 44 947 7915 tai lähettämällä viesti osoitteeseen jay@nuvu.fi. Kannustamme myös tutustumaan yritysvalokuvausportfolioomme, mikäli tarvitset kuvia yritystoimintasi tehostamiseksi, tai lukemaan meistä lisää saadaksesi yleistä tietoa.

Toimimme pääkaupunkiseudulla,Turussa ja Tampereella

OSOITE

SÄHKÖPOSTI

Scroll to Top