YRITYKSET

Tutustu huolellisesti valittuihin yritysvalokuvausprojekteihimme

Haluatko vastaavia kuvia nostamaan brändiäsi ja tehostamaan markkinointitoimiasi?
Tutustu tarjoamiimme valokuvauspalveluihin Helsingissä ja lähialueilla tai ota yhteyttä tänään.

Tavoite: esitellä ammattimaisuutta & persoonallisuutta

Tiimisi johdonmukaiset, ammattimaiset henkilökuvat välittävät tärkeän viestin: ”Välitämme yksityiskohdista”. Ne voivat myös heijastaa haluamaasi kuvaa, olipa se sitten muodollinen, rento tai jotain siltä väliltä. Tässä koosteessa eri projekteista esiintyy liikekonsultteja, lakimiehiä ja yritysjohtajia, jotka kaikki pyysivät meitä korostamaan niitä liiketoimintapersoonallisuutensa osa-alueita, joita he erityisesti arvostivat.

Tavoite: identiteetin vangitseminen

Projektimme tämän hunajapohjaisten hoitojen tuottajan kanssa sisälsi heidän modernien tilojensa kuvaamisen yhdessä sellaisten elementtien kanssa, jotka heijastavat yrityksen perheperinnettä. Tarkoituksena oli houkutella heidän asiakaskuntaansa kuvaamalla heidän ainutlaatuinen huipputekniikan ja perinteisten arvojen sekoituksensa.

Tavoite: vetovoiman korostaminen

Mikäli johdat kielikoulua lapsille ja nuorille, haluat näyttää vanhemmille, että heidän rakkaansa ovat nuorten, omistautuneiden opettajien hoitamia miellyttävässä, stressittömässä ympäristössä. Tämä oli näiden kuvien rooli, joita tullaan nyt käyttämään koulun verkkosivustolla ja sosiaalisessa mediassa.

Tavoite: verkkonäkyvyyden lisääminen

Kauneushoitola tarvitsi räätälöityjä kuvia, jotka mahdollistaisivat heidän siirtymisensä pois geneerisistä arkistokuvista ja korostaisivat liiketoiminnan taiteellista eleganssia ja korkeatasoisia palveluita, kuten asiantuntevia ripsihoitoja. Tavoitteena oli muuttaa yrityksen jo olemassa oleva offline-imago kuviksi, joita voidaan käyttää verkkomarkkinointiin.

Tavoite: tuotekuvan tukeminen

Asiakkaamme, juomateollisuuden tuotemerkkiä palveleva sosiaalisen median toimisto, tarvitsi kuvia, jotka liittävät juoman talven lämpöön ja pubiympäristöön, vedoten erityisesti nuoreen kohderyhmään. Painopiste oli luoda kodikas, ystävällinen tunnelma juoman ympärille, jota voitaisiin myöhemmin käyttää erilaisiin markkinointitarkoituksiin.

Oletko yritysomistaja, joka etsii vaikuttavia kuvia tehostamaan brändiä tai saavuttaakseen tietyn imagon? Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 44 947 7915 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jay@nuvu.fi. Mikäli toimit kiinteistöalalla, kiinteistövalokuvausportfoliomme tarjoaa vangitsevia kuvia varausten lisäämiseksi ja potentiaalisten ostajien kiinnostuksen herättämiseksi. Lisäksi, saadaksesi lisätietoja NUVU:sta, käy katsomassa ’Meistä’-osiomme.

Toimimme pääkaupunkiseudulla,Turussa ja Tampereella

OSOITE

SÄHKÖPOSTI

Scroll to Top